Over ErgoFysio

Balans in belasting en belastbaarheid

ErgoFysio staat voor;

  • Doel gericht
  • Professioneel, zorgvuldig
  • Betrokken en authentiek
  • Laagdrempelig

Onze aanpak

ErgoFysio kijkt naar het hele mens

Samenwerking

ErgoFysio werkt samen met Mijander. Door intensief samen te werken met een team van betrokken en inspirerende professionals zijn wij in staat de juiste kennis en expertise te leveren. 

Maatschappelijk betrokken ondernemen.

Wij vinden wij het belangrijk niet alleen voor ons zelf te werken maar ook voor anderen.

Wereldcoach

Mijander, Marja Steegenga is aangesloten als wereldcoach. Van ieder afgerond traject met een klant gaat 50 euro naar wereldcoach. Met de gedachte wanneer hier iemand gecoacht wordt er ook elders iemand gesteund wordt. Klanten van Mijander kunnen zelf één van de drie projecten van wereldcoach kiezen. Zie www.wereldcoach.nl

Project Nepal; Stichting Helpende Hand

De garage voor persoonlijk onderhoud steunt Stichting Helpende Hand. Eind 2013 heeft Marja een reis naar Nepal gemaakt met andere ZZPérs. Gezamenlijk ondersteunen zij de gids Kamal en zijn netwerk zodat de kinderen van hen goed onderwijs kunnen volgen. Na de aardbeving van 2015 ondersteunen we maandelijks (gedurende een jaar) Kamal en vier andere gezinnen in hun levensonderhoud.
Zie www.helpendehand.net en https://www.facebook.com/helpendehandvoornepal

ErgoFysio

Privacybeleid Ergofysio

Vanwege een nieuwe Europese wet, voor betere gegevensbescherming, de AVG (Algemeen Verordening Gegevensbescherming) is ons privacybeleid aangescherpt.

Wij beschermen je gegevens zorgvuldig en gebruiken je gegevens niet voor andere doelen. In ons privacybeleid kan je hier meer over lezen.

ErgoFysio

Fysiotherapie
Dry Needling
Arbeidsdeskundig advies

Wilfred Faber

Mijander

Persoonlijke ontwikkeling
Loopbaan ontwikkeling
Trainingen

Marja Steegenga