ErgoFysio: van top tot teen

ErgoFysio is gespecialiseerd op het gebied van fysiotherapie en Dry Needling. Je kunt hier terecht met fysieke klachten of vragen. ErgoFysio biedt zorg op maat en wil de beste behandeling voor de klant. Behandelingen worden vergoed conform de verzekeringsvoorwaarden.


Wij hebben een brede ervaring en beschikkken over verschillende specialisaties, waaronder sportblessures, handproblematiek, nek-, schouder- en armklachten, reumatische aandoeningen, psychosomatische-, stress- en/of (hoofd) pijnklachten.

Fysiotherapie is voor iedereen toegankelijk, zonder verwijsbrief van de arts. Het afstemmen van belasting en belastbaarheid staat binnen de behandeling centraal. Wij zien de mens als één geheel, lichaam en geest zijn niet los van elkaar te zien. Een multidisciplinaire kijk en benadering zorgt voor een open en vaak nieuw perspectief.

ErgoFysio wil de beste behandeling en snelste oplossing voor jou als klant.


Aanvullende informatie:

Voor vragen en voor het wijzigen van afspraken kan je contact op nemen met Wilfred Faber 0622756646
Indien je bij verhindering tenminste 24 uur van tevoren afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht. 
Graag een handdoek meenemen voor de behandeling.
Om de behandeling zo goed mogelijk uit te kunnen voeren is een registratie van persoonlijke gegevens noodzakelijk. Op deze registratie is de Wet op de Persoonsgegevens van toepassing en verwijzen we naar het privacy regelement.

ErgoFysio

Fysiotherapie
Dry Needling
Arbeidsdeskundig advies

Wilfred Faber

Mijander

Persoonlijke ontwikkeling
Loopbaan ontwikkeling
Trainingen

Marja Steegenga