v.a. 30 september 2022: MAF Training, anders omgaan met stress

Het beste van Mindfulness, ACT en Focussen

Nieuw; de MAF training, een nieuwe verrassende manier in omgaan met stress zodat je met meer energie doet wat je werkelijk graag wilt.

De MAF training is verrassend, speels en brengt het beste van Mindfulness, ACT en Focussen samen. Door deze krachtige combinatie behaal je in korte tijd maximale resultaten.

Vanaf vrijdagochtend 30 september start Mijander de vernieuwde online MAF training omgaan met stress, in de garage voor persoonlijk onderhoud.

Ruim 40% van het ziekteverzuim wordt veroorzaakt door stress. In deze training, een combinatie van het beste van Mindfulness, ACT en Focussen neem je even afstand van de hectiek van de dag en ervaar je wat Mindfulness, ACT en Focussen kan betekenen in je werk en je privéleven.

Mindfulness; is een methode die helpt om op een milde manier meer met aandacht in het hier en nu te zijn.

ACT; Acceptance and Commitment Training (ACT) is een nieuwe stroming vanuit de positieve psychologie. Bij ACT kijk je niet naar het bestrijden van de klachten maar veel meer naar vaardigheden die je wilt verbeteren. Het is een vernieuwende ervaringsgerichte manier van omgaan met emoties en gedachten die je zult prikkelen en verrassen.

Focussen; helpt je  te luisteren naar signalen van je lichaam . Het is een eenvoudige krachtige manier om te ontdekken wat je werkelijk voelt en wilt.

Je kunt je nu vast opgeven voor de MAF training; Omgaan met stress, van vier F2F bijeenkomsten gecombineerd met online trainen. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Marja Steegenga is Mindfulness en ACT trainer, opgeleid bij SeeTrue en heeft ondermeer de masterclass Focussen gevolgd bij Rene Maas, één van de grondleggers van Focssen in Nederland. 
Lees meer over de Mindfulnesstraining of ACT,  klik hier om de folder te downloaden.

ErgoFysio

Fysiotherapie
Dry Needling
Arbeidsdeskundig advies

Wilfred Faber

Mijander

Persoonlijke ontwikkeling
Loopbaan ontwikkeling
Trainingen

Marja Steegenga